Vietimme aikaamme mökillä ja olimme jo lähdössä kunnes mami otti minun kantokopan ruoka kupin kuivamuonat,veden kaiken melkein kaikki lelutkin ja sitten menimme mökille. En ollut koskaan ollut mökillä tai missään muuallakaan muutakuin kotona ja syntymä kodissani. Mami otti myös valjaat joukkoon.. VOI EI NYT OIVALSIN! MINÄ EN SAA MENNÄ VAPAASTI ULKONA! Ärrhh... Pian olimme perillä se on jostain  kivitippu nimisestä kylpylästä vähän eteenpäin... Sitten huomasin.... se outo... vesi? En ymmärtänyt vettä sillä mökkimme aivan edessä oli Lappajärvi ainakin mami sanoo niin. Pian löysin hyvän LÖHÖILY paikan mökistä ;D

753691.jpg
Tuossa sohvan selkänojalla mä sitten LÖHÖILIN :D

753692.jpg
Silmät menivät oudosti? Eihän aina silmät voi auki olla kun räpsii niin joka paikasta kuvia! :D

Pian huomasin lehden sohvalla ja minúa rupesi kiinnostamaan lehti.. hmm.. mitähän tänään on tapahtunut? Niinpä hyppäsin lukemaan lehteä:
753694.jpg
Kyllä oli jännittävä lehti.. Nyt kyllä on taas pakko tarkistaa onko vesi vielä sielä? :D

Sitten tapahtui kummia.... Jotkut kaakattavat oliot hyökkäsivät! ne lähtivät tulemaan minua kohti kun olin valjaissa ... ne osasivat uidakin? en ymmärrä mutta mami sanoi että ne olivat jotain sorsia tai ankkoja ja ettei niitä tarvisi pelätä PYH enhän minä pelännytkään .. muuta kuin ihan vähän.. Tässäpä kuva:
753697.jpg
Tuossa niitä hirvityksiä on... krrr....

Sitten ankkojen katselun jälkeen juoksin sisälle ja menin sängylle nukkumaan tässäpä vielä kuva kun Doris on hyppäämäisillään sängylle:
753695.jpg
Miau!